JSport.roJSport.ro
foto: frbaschet.ro
foto: frbaschet.ro

Echipa naţională de baschet masculin a României se va antrena la Cluj, începând de duminică, în ultima parte a pregătirii din această vară.

După turnee în China şi Brazilia, elevii lui Marcel Ţenter, printre care se află şi componenţii lui U-BT Cluj, Rolland Torok şi Vlad Moldoveanu, vor efectua câteva antrenamente în capitala Transilvaniei, Clujul urmând să găzduiască o grupă a Campionatului European din 2017.

Foarte probabil, însă, “tricolorii” vor face primele şedinţe de pregătire în Sala Sporturilor “Horia Demian”, Polivalenta clujeană fiind ocupată, în aceste zile, cu festivalul Untold. Cea mai mare sală din România va putea găzdui, totuşi, un turneu internaţional în weekendul viitor, din 12 până în 14 august, la care vor participa Ungaria, Estonia şi Bulgaria, pe lângă România.

După aceste meciuri, românii vor mai disputa alte două partide, în 18 şi 19 august contra Georgiei, mai apoi jucătorii urmând să revină la cluburile de care aparţin pentru a pregăti startul noului sezon competiţional.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.