JSport.roJSport.ro

IMG_0906U-Banca Transilvania Cluj a renunţat la americanul Darius Hargrove în această săptămână, primul test fără jucătorul care a evoluat doi ani şi jumătate în maieul alb-negru urmând să aibă loc sâmbătă, contra Stelei.

Tehnicianul clujenilor, Marcel Ţenter, a recunoscut că plecarea americanului a slăbit lotul, din punct de vedere valoric, însă are încredere în jucătorii săi că vor putea suplini absenţa lui Hargrove, care a semnat, între timp, cu SCM Craiova.

„Din păcate, ne-am despărţit de un jucător foarte important pentru noi. Spun din păcate, pentru că niciodată când un jucător valoros pentru o echipă părăseşte echipa nu este un lucru bun pentru nimeni. Eu ştiu că echipa asta are resursele necesare pentru a-şi continua parcursul fără să fie periclitate obiectivele principale ale acestui sezon, nu este o veste care să fie primită uşor şi trebuie să trecem de acest moment”, a spus Ţenter.

În despărţirea de Hargrove a contat şi faptul că doi dintre jucătorii echipei, moldoveanul Andrii Kalnicheko şi sârbul Ivan Zigeranovic, nu au primit cetăţenie română, astfel că rotaţia jucătorilor străini a avut de suferit, planurile făcute la începutul sezonului fiind date peste cap inclusiv de legislaţia românească.

„Este deranjant, din punctul nostru de vedere, că cei doi nu au primit cetăţenia, noi ne aşteptam din octombrie să primească cetăţenia Kalnichenko, de exemplu, dar nu s-a întâmplat. Nu e uşor de aşezat lucrurile în condiţiile astea, dar eu am renunţat la ideea ca unul dintre cei doi să mai primească cetăţenie. Dacă se va întâmpla asta va fi un cadou, dar eu nu mai contez pe asta şi trebuie să îmi calculez toată strategia cu amândoi drept străini”, a mai declarat antrenorul lui U-BT.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.