JSport.roJSport.ro

Marcel Tenter UClujAntrenorul echipei de baschet masculin U BT Cluj-Napoca, Marcel Ţenter, speră că elevii săi vor izbuti victoria în meciul de miercuri, din deplasare, cu BC Mureş. Tehnicianul a fost reconfirmat în funcţia de antrenor principal al echipei naţionale de baschet masculin a României.

“Ne aşteaptă un meci greu la Mureş. Avem nevoie de o victorie pentru a ne menţine în lupta de urmărire a locurilor fruntaşe în clasament, care asigură abordarea Play-Off-ului de pe poziții mai favorabile. Sperăm ca jocul nostru colectiv, atât în atac, cât şi în apărare să ne aducă rezultatul dorit”, a declarat Marcel Ţenter, conform site-ului oficial al U BT Cluj.

Meciul dintre U BT Cluj şi BC Mureş, din etapa a 26-a a Ligii Naţionale, este programat miercuri, 9 martie, de la ora 19 (netelevizat) la Târgu-Mureş. Iniţial jocul urma să aibă loc la Cluj, însă locul de disputare a fost inversat deoarece la Sala Polivalentă se joacă miercuri seară meciul de handbal feminin România – Norvegia. partidei cu BC Mureş va avea loc pe 2 aprilie, la Cluj.

Echipa de la poalele Feleacului ocupă locul 3 în clasamentul Ligii Naţionale, după CSM Oradea şi Steaua. După încheierea actualei faze a campionatului se va stabili ierarhia locurilor 1-8 pe baza căreie se vor juca partidele din play-off. Perechile de jocuri se vor desfăşura între loc 1 – loc 8, loc 2 – loc 7, loc 3 – loc 6, loc 4 – loc 5, după sistemul cel mai bun din cinci partide.

Reconfirmat selecţioner al naţionalei

Antrenorul principal al echipei U BT Cluj-Napoca, Marcel Ţenter, a fost reconfirmat antrenor principal al echipei naţionale de baschet masculin a României.

“Mulţumesc Federaţiei Române de Baschet pentru încredere şi sper ca împreună cu echipa, cu stafful meu şi cu întreaga organizaţie, să facem mândră comunitatea baschetbalistică din ţară”, a declarat Ţenter, conform site-ului oficial al U BT Cluj. Decizia a fost luată în cadrul şedinţei de Birou Federal, propunerea venind din partea Colegiului Central al Antrenorilor.

România va găzdui una din grupele Campionatului European de Baschet Masculin Eurobasket 2017, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, iar în această calitate se va număra printre echipele participante la competiţie.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.