JSport.roJSport.ro

Marcel Tenter ClujAntrenorul echipei de baschet masculin U-BT Cluj-Napoca, Marcel Ţenter, este încrezător că formaţia pe care o pregăteşte poate întoarce semifinala cu CSM Oradea, în următoarele 2 jocuri, programate la Cluj, cu atât mai mult cu cât echipa va beneficia de susţinerea a aproximativ 6.000 de fani.

“Avem o misiune dificilă, a fost destul de greu de gestionat situaţia după primul meci pierdut la Oradea, am vorbit cu jucătorii, i-am încurajat. Suntem optimişti şi credem că putem întoarce seria”, a declarat Marcel Ţenter, în prefaţa meciului 3 dintre U-BT Cluj şi CSM Oradea, programat miercuri seră la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Tehnicianul a mărturisit că a anticipat toate variantele posibile de rezultate după primele 2 jocuri, pierdute de clujeni pe terenul Oradiei, dar a accentuat faptul că elevii săi sunt pregătiţi să ofere tot ce pot pe teren pentru a duce confruntarea în decisiv, care ar urma să aibă loc la Oradea.

Ţenter s-a declarat mulţumit de cum a evoluat formaţia sa în prima partidă, însă şi-ar fi dorit mai mult de la ofensivă în jocul 2. Finalul meciului de la Oradea a fost marcat de unele tensiuni şi de nemulţumiri ale clujenilor vizavi de arbitraj, Ţenter explicând că spre Filip Adamovic, căpitanul echipei, s-ar fi aruncat cu un obiect din tribune, ceea ce este de neacceptat din punct de vedere al staff-ului clujean.

“Vom avea 6.000 de oameni alături”

Antrenorul clujenilor a subliniat că şansele formaţiei sale de a câştiga meciurile 3 şi 4 cu Oradea, trimiţând confruntarea în decisiv, sunt cu atât mai mari cu cât în tribunele Sălii Polivalentă vor fi prezenţi aproximativ 6.000 de oameni.

“A fost minunat pentru noi ca la fiecare meci să avem aproximativ 5.000 de oameni cu noi, cred că este una din cele mai mari realizări. Cu Oradea ne vor fi alături 6.000 de spectatori şi cred că putem întoarce seria”, a întărit Ţenter.

Meciul 3 dintre U-BT Cluj-Napoca şi CSM Oradea se va disputa miercuri, 11 mai, de la ora 19.45, la Sala Polivalentă. Jocul va fi transmis pe Digi Sport. Dacă este cazul, partida 4 va avea loc vineri, 13 mai, de la ora 20.15. Dacă echipele se vor afla la egalitate după 4 jocuri, jocul decisiv se va desfăşura pe arena formaţiei CSM Oradea, mai bine clasată la finalul sezonului regulat.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Partide pe tăiș de sabie, între două echipe sensibil egale ca valoare, în care rezultatul va depinde de momentul de grație al grupului și de „focul” tribunei. Să mergem cu încredere spre cea de a cincea partidă de la Oradea, acolo unde am mai și pierdut, dar am și câștigat un recent trofeu. Succes, U – BT !

  2. baiu e ca doar la valoare sunt sensibile, la salarii sigur ii bate ” U” -BT la cucu gol.
    De nu castiga anul asta campionatul cred ca-i vor da pe toti afara cei de la BT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.