JSport.roJSport.ro
Sursă foto: Pagină Facebook Sports Festival

După meciul demonstrativ de fotbal („Generația de Aur” – Legendele Barcelonei) și cel de tenis (Team România – Team Wolrd) din luna iunie, Sports Festival organizează un nou demonstrativ.

De data aceasta sportul ales este baschetul masculin, iar echipele care vor intra în joc sunt U-Banca Transilvania Cluj și Panathinaikos BC OPAP, campioana Greciei, acesta fiind cel mai important meci pentru baschetul românesc. Partida va avea loc pe 23 septembrie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, începând cu ora 19:00.

Bilete se pun în vânzare azi pe entertix.ro, iar primele 2.000 de tichete vor fi disponibile la prețuri de Early Bird 20 lei, 40 lei și 55 lei, urmând să crească la 30 lei, 55 lei și 75 lei, anunță organizatorii. În deschiderea meciului, artistul român Guess Who va susține un concert, iar după aceea va urma un After-party cu DJ Shiver. Biletele achiziționate asigură intrarea atât la concert, cât și la after-party.

Panathinaikos BC OPAP a câștigat 6 EuroLeagues, 36 Greek Championships, 1 Greek Cups, 1 Intercontinental Cup și 2 Tripple Crown.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.