JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj a obţinut, cu BCM U Piteşti, a 18-a victorie în acest sezon al Ligii Naţionale, din 20 de meciuri, iar succesul Stelei în faţa celor de la CSU Sibiu a mărit cu un punct avansul clujenilor în fruntea clasamentului.

Elevii lui Mihai Silvăşan şi-au asigurat în mare proporţie locul 1 la finalul sezonului regulat, par mari favoriţi la câştigarea campionatului, iar o eventuală neîndeplinire a acestui obiectiv ar produce o tristeţe mare în rândul clujenilor.

„Am câştigat cu Piteşti, avem o serie lungă de victorii şi nu văd de ce băieţii s-ar demonta, pentru că nu am realizat absolut nimic. Principalul nostru obiectiv este campionatul, iar dacă nu reuşim să-l câştigăm va fi o dezamăgire. Asta le spun în fiecare zi jucătorilor, să nu uite care este scopul nostru, să nu uităm pentru ce muncim în fiecare zi şi să rămânem cu picioarele pe pământ. Să luăm totul meci cu meci şi să ne facem treaba de profesionişti. Îi felicit pe băieţi pentru meciul cu Piteştiul, însă nu avem prea mult timp să ne bucurăm pentru că urmează un alt meci dificil, cu Timişoara”, a declarat antrenorul clujenilor, Mihai Silvăşan, după victoria de miercuri seară.

Partida de la Timişoara va avea loc duminică, de la o oră inedită, 18:20, după care urmează derby-ul cu CSU Sibiu, miercuri, de la ora 17:00, în Sala “Horia Demian”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.