JSport.roJSport.ro

Meciul dintre U-BT Cluj şi BCMU Piteşti s-a terminat cu un scandal, provocat de trupa piteşteană.

Oaspeţii partidei din Sala Polivalentă s-au aşezat pentru salutul de la final la centrul terenului, acolo unde, de obicei, se adună echipa gazdă.

Clujenii şi-au făcut loc cu forţa apoi şi au existat câteva îmbrânceli, la final ardelenii acuzându-i de lipsă de fair-play pe piteşteni, în special pe antrenorul Florin Nini.

„Nu pot să mai am absolut niciun respect pentru el. Înţeleg că are presiune şi vrea să câştige, la fel am şi eu presiune, dar trebuie să avem un spirit de colegialitate şi să ne respectăm reciproc. Acum două zile mi-a făcut nişte semne, atunci când am dat mâna, care nu-şi aveau locul, apoi nu a vrut să vină la conferinţa de presă pentru că a spus că el nu vine la noi la conferinţă. Lucruri care mă fac să nu-l respect absolut deloc şi chiar îl stimam, însă lucrurile nu se fac aşa. Oricât de frustraţi am fi şi cât de rău am pierde, trebuie să avem puterea să ne uităm unii la alţii şi să dăm mâna. Mă bucur că s-a întâmplat acel lucru pe final pentru că au văzut şi jucătorii lipsa de respect şi faptul că toată lumea vrea să ne bată şi să ne ia locul”, a spus Silvăşan, la finalul confruntării de miercuri seara.

Returul sfertului de finală din Cupa României va fi săptămâna viitoare, la Piteşti. „Ca orice meci la Piteşti, va fi greu. Ştim că vor lupta, dar avem jucători suficienţi de experimentaţi şi mergem acolo să obţinem calificarea”, a mai spus antrenorul clujenilor.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.