U-BT Cluj îl va avea pe margine în timpul meciurilor pe Mihai Silvăşan.

Fostul antrenor principal al clujenilor, acum “secundul” lui Dusko Vujosevic, va da indicaţii şi va sta în picioare la marginea terenului.

Asta pentru că problemele de sănătate ale lui Vujosevic, care a efectuat un transplant de rinichi, îl împiedică pe reputatul antrenor sârb să facă acest lucru.

Vujosevic a menţionat că tactica de meci va fi alcătuită de el şi că va încerca să stea pe bancă la cât mai multe meciuri.

“Eu ştiam încă de la început acest lucru. Câteodată o să stau pe bancă, dar fără să particip la conducerea meciului. Silvăşan va conduce echipa după programul meu. Scopul nostru este şi să-l dezvoltăm pe Silvăşan ca antrenor, pentru că se vede că are talent. Eu, când am primit iniţial oferta, nici nu am vrut să mă gândesc. A vorbit Rasic şi Cuic cu mine şi, când am căzut că U-BT chiar mă doreşte şi că pot să am parte şi de un tratament de calitate la Cluj, am acceptat. Fără doza zilnică de baschet şi de insulină nu pot să trăiesc”, a declarat Dusko Vujosevic.

U-BT va juca, mâine, pentru prima oară în faţa suporterilor în celebrul turneu amical la care mai sunt invitate Fenerbahce, Partizan Belgrad şi Mornar Bar, în cadrul Sports Festival. U-BT Cluj o va întâlni pe Fenerbache de la ora 20:25, la Sala Polivalentă.

“A dat norocul peste mine. Este o onoare şi o mândrie că pot să fac parte dintr-un staff cu Dusko Vujosevic ca lider. Responsabilitatea este mare şi aşteptăm cu nerăbdare fiecare meci care urmează. Momentan lucrurile arată bine, echipa arată o putere de muncă foarte mare şi doar în sus pot merge lucrurile”, a spus Silvăşan, înaintea unui sezon în care câştigarea campionatului şi a Cupei României sunt obiectivele principale ale ardelenilor.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte