JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj a reuşit să câştige fără mari emoţii meciul cu Lukoil Academic Sofia, 83-70 (25-17, 16-17, 19-19, 23-17) ultimul al grupei E din FIBA Europe Cup.

„Studenţii” au obţinut rezultatul de care aveau nevoie pentru a termina pe locul 1 această grupă, după o partidă în care au trăit în special din avansul luat în primul sfert, “cosmetizat” în ultimele 10 minute.

Elevii lui Mihai Silvăşan au controlat tot jocul, chiar dacă bulgarii s-au apropiat de câteva ori doar la o posesie pe tabelă, punctând atunci când era nevoie pentru a se feri de emoţii. Cu o zi execrabilă de la distanţă, doar două aruncări reuşite faţă de nouă ale adversarilor, gazdele au avut în Giordan Watson un jucător eficient şi spectaculos, în acelaşi timp.

Alături de prestaţiile lui Kromah şi Sakic, recuperările mult mai multe sub panou au făcut diferenţa în cele din urmă, prestaţia fostului jucător al clujenilor, Hristo Nikolov, autor a 21 de puncte, fiind insuficientă pentru ca bulgarii să plece cu o victorie din România.

Scor final 83-70, iar U-BT va juca în faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup, adversarii urmând să fie stabiliţi în această seară, după finalul celorlalte meciuri din grupe.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.