JSport.roJSport.ro

img_2484_1200x800Premieră în sportul românesc. Începând din 2017, echipa clujeană de baschet masculin U-Banca Transilvania va evolua sub brandul „FC Universitatea Cluj”, folosit în acest moment de echipa de fotbal, anunţă numaiu.ro.

Astfel, două formaţii, din ramuri sportive diferite, vor juca sub acelaşi nume, un model asemănător existând la Barcelona, Real Madrid, Galatasaray Istanbul sau Bayern Munchen cu echipele de baschet şi fotbal.

„Alături de suporteri, brandul este cel care ţine în viaţă cluburile, atât la nivel de percepție publică, cât și mai concret, la nivel economic. Este un model folosit cu succes de Barcelona sau Bayern Munchen, unde, sub umbrela aceluiaşi nume, îşi desfăşoară activitatea mai multe sporturi. Consider viabilă ideea de a aduce echipele Universitatea Cluj sub acelaşi brand, pentru că asta va asigura o consolidare şi o dezvoltare a brandului, oferind companiilor și partenerilor argumente în plus de a investi în sport. Rămâne de văzut cum vom putea pune în practică această idee”, a declarat preşedintele echipei de fotbal, Radu Constantea, pentru sursa citată.

În 2016, clubul de fotbal a lansat şi modelul “socios”, prin intermediul căruia suporterii Universităţii Cluj pot deveni membri cotizanţi la echipa lor suflet, un card de membru valorând în acest moment 100 de lei.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.