JSport.roJSport.ro

IMG_7429U-Banca Transilvania a pierdut la două puncte diferenţă meciul cu BCM U Piteşti, din prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei României, 60-62, însă după o partidă în care erorile au fost omniprezente în ambele tabere.

Clujenii au făcut unul dintre cele slabe meciuri din acest sezon, greşind jumătate din aruncările de două puncte, asta în condiţiile în care, din 13 încercări de după linia de trei puncte, doar două au intrat în inel. În acelaşi timp, cele 21 de turnover-uri au contribuit din plin la înfrângerea de marţi seară, iar antrenorul Marcel Ţenter a dat de înţeles că jocul mai slab al elevilor săi a fost cauzat de minivacanţa de Sărbători.

„Se pare că pauza competițională ne-a scos puțin din ritm, însă diferența de scor nu este mare. Sperăm ca la partida retur, de la Cluj, să avem o evoluție mult mai bună, care să ne aducă o calificare în Final Four-ul competiției”, a spus tehnicianul clujenilor, citat de site-ul echipei.

Marcel Ţenter speră să se bazeze la meciul de duminică şi pe Kyndall Dykes, cel care a ieşit accidentat de pe teren în ultimele minute. Returul cu BCM U Piteşti va avea loc în Sala Polivalentă, de la ora 17:15.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.