JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj s-a calificat mult mai uşor decât credea în Final Four-ul Cupei României, după ce a câştigat cu 86-66 (24-11, 19-20, 24-15, 19-20) returul cu BCMU Piteşti.

Aşteptat cu mare interes după scandalul din tur, jocul a fost la discreţia ardelenilor, care au jucat la capacitate maximă încă din start.

Hrăniţi, parcă, din tensiunea existentă înaintea acestei partide, jucătorii lui Silvăşan au zburdat pe teren. Aceştia au condus în permanenţă, chiar şi la o diferenţă de 15 puncte până la pauza mare, reuşind să marcheze din aproape toate poziţiile.

Cu Rolland Torok având trei din trei de la distanţă, cu Dykes perfect pe pătrunderi şi cu Washburn făcând legea sub panou, clujenii au profitat la maxim de ofensiva de multe ori precipitată a piteştenilor. Astfel, la pauza mare U-BT avea 12 puncte avantaj, 43-31, la care se mai adăugau încă cinci din prima manşă.

Lucrurile nu s-au schimbat deloc nici în sfertul al treilea, ba dimpotrivă, „studenţii” clujeni punând şi o diferenţă de 26 de puncte la un moment dat. Antrenamentul din Trivale a continuat şi meciul era jucat după 30 de minute. După un sfert patru gestionat perfect, cu Torok, 19 puncte, cel mai bun marcator, U-BT s-a impus cu 86-66 şi s-a calificat în Final Four-ul Cupei României.

Potrivit totalbaschet.ro, clujenii vor să organizeze acest turneu final, la care au mai ajuns CSU Sibiu, CSM Oradea şi Dinamo, iar Federaţia va anunţa luni unde se va desfăşura Final Four-ul, programat în 17 şi 18 aprilie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.