JSport.roJSport.ro

IMG_1031Echipele Nordului şi Sudului din baschetul masculin românesc au terminat la egalitate, 131-131, în All Star Game-ul disputat în această seară la Oradea.

Aproximativ 2.000 de oameni au umplut Sala Sporturilor „Antonio Alexe”, cei 24 de jucători care au evoluat pe parchet făcând spectacol din plin. Johnson, Troupe, Hargrove sau Bureau au fost principalii “realizatori” în echipa Sudului, cei patru marcând 89 de puncte împreună, în timp ce Dykes, Mohammed, Hardy sau Franklin au asigurat show-ul de partea Nordului, cu menţiunea că primii doi au reuşit 51 de puncte, al treilea cel mai bun marcator din această tabără fiind Cătălin Baciu, cu 19 puncte.

De menţionat, însă, performanţa lui Filip Adamovic, care a câştigat la mare luptă concursul aruncărilor de la linia de trei puncte şi, automat, un premiu de 1.000 de euro. Fundaşul lui U-BT s-a impus în faţa „localnicului” Will Franklin, jucătorul lui CSM Oradea ratând ultima aruncare ce ar fi dus duelul în prelungiri. Tot în această seară, Kevin Hardy, de la CSU Sibiu, a ieşit învingător în concursul de slam dunk, astfel că baschetbaliştii Nordului au luat aproape toate trofeele individuale puse în joc.

Poate şi din acest motiv, MVP-ul meciului a fost desemnat Porter Troupe, de la Steaua Bucureşti, americanul ieşind în evidenţă cu 17 puncte, 15 dintre ele venind în urma unor aruncări de la trei puncte.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.