JSport.roJSport.ro
foto: u-bt.ro
foto: u-bt.ro

CSU Sibiu a câştigat Derby-ul Ardealului cu U-BT Cluj, 66-65, după ce un coş al lui Kevin Hardy a fost validat în ultimele secunde.

Acesta a fost „căpăcit” de Dykes pe panou, însă cei trei arbitri au considerat că intervenţia americanului de la U-Banca Transilvania a venit după ce mingea a atins panoul, astfel că cele două puncte au intrat în contul sibienilor. La final, vicepreşedintele clujenilor, Mircea Cristescu a ţinut să-şi spună părerea referitoare la faza controversată din final.

“Din unghiul în care mă aflam cred că mingea a lovit panoul sub nivelul inelului şi atunci cred că a fost capac regulamentar, s-ar putea însă să greşesc, probabil pe reluările TV se va vedea mai bine. Totuşi, nu vreau să vorbesc despre arbitraj, pentru aceasta sunt comisii ale Federaţiei Române de Baschet abilitate, care trebuie să îşi facă datoria. Oricum, azi puteam câştiga la fel de bine cum am pierdut. Felicit echipa din Sibiu pentru modul cum au luptat. Asta este, ne vom pregăti mai bine pe viitor şi vom continua parcursul în campionat”, a declarat Cristescu, citat de site-ul echipei.

De partea cealaltă, antrenorul lui CSU, Dan Fleşeriu, a recunoscut tensiunea imensă din teren, un factor care a dăunat spectacolului, potrivit tehnicianului sibienilor.

“A fost un joc bazat mai mult pe apărare, mai slab din punct de vedere al reuşitelor şi al spectacolului, dar cu o tensiune şi o presiune destul de mare pe ambele echipe. Mă bucur că noi am fost victorioşi şi, oarecum, este o recompensă după meciul din tur. De data asta noi am avut mai mult noroc, am crezut până la sfârşit şi cred că am fost ceva mai agresivi decât ei”, a spus Fleşeriu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.