JSport.roJSport.ro

u-bt (3)Echipa clujeană de baschet masculin U-Banca Transilvania va întâlni, în prima etapă a returului Ligii Naţionale, pe Dinamo Bucureşti.

Clujenii îşi pot lua, vineri seară, revanşa după meciul disputat în tur, în Sala Polivalentă, atunci când alb-roşii au produs surpriza şi, din postura de nou-promovată, au câştigat pe terenul unei echipe considerate la acea vreme principala favorită la titlu. Bucureştenii s-au impus la limită, 79-78, iar elevii lui Marcel Ţenter au acuzat din plin şocul acelei prime înfrângeri a sezonului.

Chiar dacă vin după un eşec şi mai dramatic, la ultima fază cu BC Mureş, Adamovic şi colegii săi par favoriţi înaintea întâlnirii de vineri, mai ales că meciul se va juca la Ploieşti. Sala de la Bucureşti nu are aviz ISU, astfel că Dinamo va fi gazdă în Sala “Olimpia”, acolo unde CSU Asesoft Ploieşti a făcut istorie până anul trecut.

Partida va începe la ora 17:15 şi va fi transmisă de Digisport, în cazul unei victorii a clujenilor cele două echipe urmând să facă rocadă în clasament.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.