JSport.roJSport.ro

IMG_7808Componenţii echipei U-Banca Transilvania Cluj îşi vor petrece liniştiţi doar Crăciunul, pentru că la intrarea în 2016 deja toate gândurile vor fi îndreptate înspre cele patru jocuri de foc, care au loc în doar 15 zile.

Jucan şi colegii săi au primit patru zile libere de la antrenorul Marcel Ţenter imediat după victoria cu CSM Oradea, clujenii urmând să se întoarcă la antrenamente în 28 decembrie. Primul joc pentru ardeleni va fi în Cupa României, la Piteşti, în 5 ianuarie, după care va urma returul de la Cluj şi două partide în doar patru zile cu Steaua Bucureşti, în Liga Naţională.

„În 28 decembrie ne vom întoarce la antrenamente şi vom mai avea doar câteva ore libere de Revelion. Ne antrenăm pentru că în 5 ianuarie jucăm. Nu ştiu dacă vor urma şi alte schimbări în lot în această pauză, cert este că în formula asta am jucat mult mai aproape de ceea ce vreau eu să jucăm, ca şi echipă. Oricum, vom cântări toate opţiunile pe care le vom avea în perioada următoare”, a declarat antrenorul lui U-BT, Marcel Ţenter, tehnicianul clujenilor referindu-se şi la eventualele transferuri de jucători.

Partida cu BCM Piteşti, de marţi, 5 ianuarie, va începe la ora 18:00, în timp ce returul din Sala Polivalentă va avea loc duminică, 10 ianuarie, de la ora 17:15, ambele meciuri fiind transmise de către Digisport. După o săptămână urmează pentru U-BT jocurile cu Steaua din campionat, primul meci având loc la Cluj, în etapa a 16-a, iar mai apoi restanţa din runda a cincea, de la Bucureşti, programată pentru 20 ianuarie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.