JSport.roJSport.ro

Aseară, în Sala Sporturilor ,,Horia Demian”, a avut loc meciul cu numărul trei dintre finalistele ,,U” Cluj-Napoca şi Sepsi Sf. Gheorghe care s-a terminat 68-72. După acest joc câştigat de Sepsi, scorul general este 2-1. Chiar dacă Dragan Petricevic a spus că s-a simţit lipsa unui conducător de joc în tabăra gazdelor, ,,U” a reuşit să ţină scorul strâns, dar precipitarea din final a “împins” victoria către oaspete.

Antrenorul Universităţii şi-a felicitat, totuşi, jucătoarele după meciul prestat şi a spus că va încerca să ducă la Sf. Gheorghe jocul decisiv.

,,La capitolul organizarea jocului şi la capitolul conducător de joc nu ne-am descurcat aşa bine. Majoritatea cred că înţelegeţi ce înseamnă lipsa unui conducător de joc. Noi nu îl avem nici măcar pe cel de rezervă. Am încercat să găsim soluţii cu cea mai bună apărare, dar nu am reuşit. La final am reuşit să ne apropiem şi dacă eram puţin mai lucizi şi nu ne-am fi grăbit în câteva atacuri poate am fi învins meciul, poate nu. În orice caz, eu pot doar să îmi felicit jucătoarele pentru că au rezistat foarte bine într-o sală plină. Încercăm să ducem meciul decisiv la Sf. Gheorghe şi am încredere în potenţialul acestei echipe. Atmosfera a fost atât de frumoasă încât doresc să nu o uit şi sper să o mai văd. Cred că trebuie să muncim în continuare să aducem publicul şi pe parcursul sezonului, nu doar în finală. Mulţumesc publicului şi sper să îi vedem în acelaşi număr şi la următorul meci.”, a spus Dragan Petricevic.

Antrenorul echipei din Sf. Gheorghe a declarat că echipa sa este pregătită pentru următorul meci contra lui ,,U” şi a menţionat că, dacă elevele sale erau mai concentrate, victoria putea veni mult mai repede.

,,Cred că în mare parte am controlat jocul de la început, iar pe parcurs am devenit mai puternici din punct de vedere fizic. Jocul acesta a fost un avantaj să facem o diferenţă, dar cred că puteam să fim mai concentraţi şi să terminăm jocul mai devreme. Suntem pregătiţi fizic şi mental pentru următorul joc, dar e greu să prezic meciul”, a declarat Zoran Mikes, antrenorul lui Sepsi.

Sala Sporturilor ,,Horia Demian” va găzdui cel de-al patrulea meci dintre cele două finaliste care va avea loc în această seară cu începere de la ora 19:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.