JSport.roJSport.ro

IMG_0763U-Banca Transilvania Cluj a suferit primul eşec al anului în Liga Naţională de baschet masculin, 68-72 pe terenul celor de la BCM U Piteşti, într-o partidă care a contat pentru etapa a 19-a.

Ca şi în meciul din Cupa României, pierdut tot în sala din Trivale, elevii lui Marcel Ţenter au avut posibilitatea să preia conducerea cu doar câteva secunde înainte de final, printr-o aruncare de trei puncte. Muhamed Pasalic, însă, liber la semicerc, a ratat şansa de a-şi duce echipa în faţă cu 11 secunde rămase de joc, scorul fiind atunci 70-68 pentru gazde, rezultatul final fiind stabilit de două libere ale lui Ronald Ross.

Până atunci, meciul a stat sub semnul echilibrului, dar recuperările ofensive ale gazdelor din ultimele minute şi greşelile din atac de partea clujenilor au făcut, în cele din urmă, diferenţa pentru piteşteni, care, însă, nu mai au nicio şansă să termine sezonul regulat în primele şase echipe.

De menţionat că U-BT a bifat prima înfrângere după cinci succese consecutive, precedentul eşec în Liga Naţională al clujenilor fiind la Sibiu, 65-66, pe 19 decembrie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.