JSport.roJSport.ro
18_46_52_371
foto: bcmures.com

Echipa clujeană de baschet masculin U-Banca Transilvania a reuşit să obţină semnătura jucătorului senegalez Ousmane Barro pentru următorul sezon.

Component al celor de la BC Mureş în campionatul precedent, alături de care a jucat finala Ligii Naţionale, Barro a venit la Cluj ca înlocuitor al lui Ivan Zigeranovic, pivotul senegalez fiind, în acest moment, al treilea străin din lotul clujean, după Dykes şi Adamovic.

„Sunt foarte fericit și onorat să fac parte din proiectul U-Banca Transilvania! Sunt nerăbdător să fiu din nou coechipier cu Adamovic, Dykes și Jucan. Clujul este un oraș excelent pentru baschet datorită susținerii de care beneficiază din partea fanilor! Le mulțumesc tuturor celor care au făcut în așa fel încât să fiu parte din acest proiect!”, au fost primele cuvinte ale lui Barro din postura de jucător al lui U-BT, citat de site-ul clubului clujean.

Acesta este al doilea transfer perfectat de U-BT, după lovitura dată săptămâna trecută, prin aducerea celui mai bine cotat jucător român al momentului, Vlad Moldoveanu.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.