JSport.roJSport.ro

IMG_1411U-Banca Transilvania Cluj va întâlni, duminică, pe CSU Sibiu, într-un nou episod din cel mai aşteptat meci de baschet din Ardeal.

Antrenorul clujenilor, Marcel Ţenter, se confruntă, însă, cu probleme de lot înaintea acestei partide, căpitanul Tudor Jucan mai având nevoie de încă două săptămâni de repaus, în timp ce pentru Andrii Kalnichenko problemele par mult mai serioase. Jucătorul cu dublă cetăţenie, ucraineană şi moldoveană, a avut un puseu de tensiune înaintea meciului cu Steaua de săptămâna trecută, iar acesta pare că nu şi-a revenit nici acum, oficialii clubului aşteptând rezultatele unui RMN special, făcut chiar pe inimă.

Pe de altă parte, Ţenter a explicat că Miroslav Todic şi Adrian Guţoaia au nevoie de timp pentru a se integra în jocul echipei, însă cu toate acestea victoria este obligatorie la meciul de duminică.

„După cum ştiţi, Jorovic nu va mai juca în acest sezon, Jucan are nevoie de încă două săptămâni de pauză pentru a-şi reveni, iar Kalnichenko este incert. Eu sper să nu fie nimic şi ne rugăm în primul rând pentru el, pentru sănătatea lui, să fie totul în regulă cu el. A făcut ieri seară un RMN special pe cord, iar astăzi, spre seară, vom şti exact ce se întâmplă cu el. Todic şi Guţoaia au nevoie de două săptămâni de acomodare cu noi, cu sistemul nostru de joc, avem probleme de efectiv, dar asta nu ne va împiedica să jucăm la potenţialul maxim din acest moment şi suntem hotărâţi să câştigăm la Sibiu”, a spus Ţenter.

Meciul din „Sala Transilvania” va avea loc duminică seară, de la ora 19:45, iar în această întâlnire va debuta şi Todic, jucător care a făcut cunoştinţă cu noii să colegi abia ieri.

“Am nevoie de câteva zile pentru a mă adapta la echipă, nu ştiu foarte multe, doar ce mi-au spus colegii până acum, știu că este un campionat puternic, competitiv. Am venit la Cluj pentru a ajuta echipa, îmi doresc să joc cât mai bine, să câştigăm cât mai multe meciuri şi să câştigăm campionatul”, a declarat şi cel mai nou transfer al clujenilor.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.