JSport.roJSport.ro

În weekendul care a trecut a apărut informaţia, pe reţelele de socializare, potrivit căreia galeriile echipelor CSU Sibiu şi CSM Oradea vor intra gratuit la meciul România-Ungaria, ce va avea loc mâine seară.

Imediat au apărut şi nemulţumiri legate, în special, de faptul că anumiţi suporteri au plătit biletele la meci, iar alţii „sunt aduşi gratuit de către Federaţie”, iar CjSport.ro a luat legătura cu reprezentantul FR Baschet care se ocupă de problema biletelor.

Adrian Voinescu ne-a spus că, într-adevăr, membrii celor două galerii nu vor plăti pentru venirea la Cluj şi intrarea la meci, însă cele două cluburi din Sibiu şi Oradea vor suporta aceste cheltuieli. Potrivit oficialului FR Baschet, în tribune la meciul cu Ungaria va fi şi galeria Universităţii Cluj.

„Biletele pentru galerii au fost preluate de către CSU Sibiu şi CSM Oradea. Deci costurile sunt suportate de cele două cluburi. Noi am vorbit cu ele despre acest subiect, am profitat şi că Biroul Federal se afă aici la Cluj, plus că galeriile celor de la Sibiu şi Oradea sunt înfrăţite. În sală va fi şi galeria de la Cluj însă, şi ea şi-a exprimat intenţia de a veni prin membrii acelei galerii”, a explicat Adrian Voinescu.

Până la meciul de mâine cu Ungaria, la care vor fi prezenţi şi peste 1.000 de suporteri din ţara vecină, „tricolorii” vor întâlni în această seară Spania, campioana europeană en-titre, într-un meci care va începe la ora 20:30.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Domnu’ Voinescu, te rog sa te exprimi corect: la meciul cu ungaria vor veni si membrii galeriei “U” Cluj, nu “galeria de la Cluj”. Pentrui ca galeria aialalta de la Cluj (aia care nu conteaza) va sustine echipa ungariei. Asta asa….ca sa clarificam lucrurile. Si ai mai facut o mare magarie: nu conteaza ca galeriile celor de la Sibiu si Oradea sunt “infratite” (desigur ele, ca si cea de la Targu Mures sunt “infratite” doar cand joaca impotriva lui “U”). dar maine lucrula sta nu conteaza ! Maine vor fi infratite toate galeriile care vor sustine ROMANIA.

    • Acsfanistule, stii foarte bine ca factiunea KVSC din Galeria CFR nu mai participa la meciurile din Gruia de peste un an. Nu mai improsca peretii cu pisoare si buzi sparte. sunt foarte multi CFR-isti care merg la meciurile de baschet. Echipa este a Romaniei, nu aveti monopol pe ea, voi acsfanistii. Apropo, Hiena cu cine o sa tina maine?

      • Franarule, asa…pentru cultura ta generala: nici pana azi nu s-a dovedit cine a spart buzile alea ! Chestie securistica marca scroafa&grofu’. Las-o mai moale ! Chiar ma doare-n cur de franarii care vin la baschet. Vin probabil sa tina cu echipele adverse. Iar legat de “monopolul” pe echipa ROMANIEI, poate citesti de 100 de ori ce am scris mai sus, si poate te prinzi. Sau poate nu. Legat de Hiena, esti din nou un mare prost ! In logica ta defecta, ce cauta Kuti si Torok in Nationala ROMANIEI? Esti defect rau, amice !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.