JSport.roJSport.ro
foto: Manases Sandor, u-bt.ro
foto: Manases Sandor, u-bt.ro

Finalul jocului dintre CSM Oradea şi U-BT Cluj, disputat miercuri seara, a adus şi un moment emoţionant în Sala Sporturilor „Antonio Alexe”, aplaudat de către toţi spectatorii.

Baschetbalistul lui U-BT, Rolland Torok, a îngenuncheat pe parchet şi a cerut-o în căsătorie pe logodnica sa, Amalia Ramona Scheiner, care a acceptat „solicitarea” inedită a jucătorului lui U-BT. Torok, născut la Oradea ca şi viitoarea lui soţie, a acceptat să explice pentru CJSport.ro de ce a făcut acest gest chiar pe parchet, în faţa colegilor şi a publicului, menţionând şi că, iniţial, totul era programat pentru Final Four-ul Cupei României, ce va fi în acest weekend tot la Oradea.

„Fiind orădeni amândoi, nu voi uita niciodată de unde am plecat şi cum ne-am cunoscut. Am ştiut dintotdeauna că Amalia îşi doreşte ca în acest moment unic să fim înconjuraţi de toţi cei dragi de acasă şi acest lucru a contat cel mai mult în decizia mea. Având în vedere că în data de 9 aprilie este şi ziua de naştere a Amaliei, am profitat de această ocazie să deschid şirul evenimentelor frumoase din viaţa noastră. Această dorinţă a fost în sufletul meu de mult timp, dar căutam neîncetat momentul oportun. Aş fi vrut ca acest moment să fie cu ocazia Turneului ‘Final Four’ al Cupei Romaniei, dar miza este mai mare decât la o partidă de campionat. Astfel, am decis ca momentul să fie acum”, ne-a spus jucătorul în vârstă de 25 de ani.

Colegii lui Torok de la U-BT au avut şi ei contribuţia lor la surpriza pusă la cale de către  baschetbalistul echipei clujene, cele mai mari emoţii fiind atinse de către cei doi îndrăgostiţi în momentul răspunsului Amaliei.

„Imediat după terminarea meciului, cu ajutorul coechipierilor am încercat să o aducem pe Amalia pe parchet. Am luat-o în braţe din tribună, ea fiind puţin nedumerită, neştiind ce se întâmplă. Înconjuraţi de colegi, echipa orădeană şi suporteri, Ama, cu ochii în lacrimi şi în aplauzele tuturor, a spus un mare ‘DA’. În acel moment, uralele sălii au făcut ca încărcătura emoţională a acestui eveniment să o resimţim până în adâncul sufletului şi pentru acest lucru le suntem profund recunoscători şi le mulţumim din toata inima tuturor celor care ne-au fost alături. Le mulţumim fanilor echipei noastre pentru mesajele pe care ni le-au transmis. De 8 ani ne bucurăm de o relaţie minunată care, iată, s-a transformat într-un moment special pentru o viaţă întreagă”, a mai spus Rolland Torok.

Baschetbalistul din Oradea este pregătit acum să le facă şi o surpriză neplăcută spectatorilor  bihoreni şi să aducă trofeul Cupei României la Cluj, U-BT având primul meci în Final Four duminică, de la ora 16:00, cu BC Mureş.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.