JSport.roJSport.ro

Baschet-feminin-Romania-Bosnia-21-noiemrbie-2015-14Echipa naţională de baschet feminin a României va întâlni, în 20 februarie, reprezentativa Turciei, în derby-ul grupei de calificare la Campionatul European de anul viitor.

Meciul va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj, biletele pentru acest joc fiind puse astăzi în vânzare. Preţul unui tichet este de 10 lei şi are o valoare unică, indiferent de locul ocupat de către fani în cea mai mare sală din România. De menţionat că s-au pus în vânzare doar aproximativ 5.000 de bilete, suporterii neputându-şi cumpăra tichete la peluzele din primul inel. Biletele pot fi achiziţionate de pe site-ul biletmaster.ro.

România şi Turcia se află la egalitate în clasamentul grupei H, ambele formaţii câştigând meciurile cu Israel şi Bosnia, jucate anul trecut. Din această grupă, alcătuită din patru echipe, prima se va califica direct la EuroBasket 2017, iar ocupanta poziţiei secunde trebuie să se afle printre cele mai bune şase formaţii clasate pe locul doi în celelalte nouă grupe pentru a ajunge, la rândul ei, la întrecerea continentală.

Elevele lui Miroslav Popov au jucat un singur meci pe teren propriu în această campanie, cu Bosnia, tot la Cluj, acolo unde 5.000 de spectatori le-a purtat pe fete spre o victorie la două puncte diferenţă, 67-65. EuroBasket 2017 va avea loc în Cehia.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.