JSport.roJSport.ro

10613047_946608125353806_2987298051076739743_nU-Banca Transilvania-Steaua CSM Bucureşti va fi derby-ul etapei a 16-a a Ligii Naţionale de baschet masculin, iar interesul pentru acest meci este unul pe măsură.

Oficialii echipei clujene au în plan şi deschiderea inelului de sus al Sălii Polivalente, cererea de bilete fiind foarte mare în acest moment, asta deşi tichetele nu s-au pus în vânzare decât online. Ele se pot cumpăra de pe site-ul sălii clujene, la preţul de 10 lei, la ora scrierii acestei ştiri mai rămânând disponibile în jur de 2.000 de bilete.

Vânzarea tichetelor va începe mâine la prânz şi la Sala Polivalentă, însă organizatorii se aşteaptă ca numărul fanilor să depăşească 5.000, astfel că vor fi nevoiţi să deschidă şi ultimul inel al sălii. De asemenea, suporterii nu vor mai putea să-şi aleagă locul preferat în tribune la acest meci, cu 45 de minute înaintea orei de începere, tocmai pentru a fi evitată aglomeraţia la casele de bilete.

„Este un meci foarte important pentru noi, pentru ca ne măsurăm forţele cu principala contracandidată la titlu în acest sezon. O echipă care trece prin schimbări şi ea, au schimbat antrenorul şi trei jucători, dar la meciurile de acest gen nu e foarte importantă structura echipei sau prin ce treci, toată lumea se concentrează la capacitate maximă. Suntem conştienţi de importanţa jocului, ne antrenăm foarte atenţi, pentru că după meciul cu Piteştiul, returul, nu am fost mulţumit de intensitatea apărării noastre. Semnalele de alarmă sunt trase, iar meciul de sâmbătă trebuie să fie un exemplu de reacţie din acest punct de vedere şi trebuie să continuăm cu jocul nostru colectiv care trebuie perfecţionat de la meci la meci”, a declarat Marcel Ţenter, înainte de întâlnirea de sâmbătă.

Partida va începe la ora 20:00, cele două echipe urmând să se întâlnească din nou miercuri, la Bucureşti, într-un meci restanţă din turul Ligii Naţionale.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.