JSport.roJSport.ro

Alexandru Isac, un tânăr de 18 ani care suferă de o tumoră rinofaringe stânga, are nevoie de aproximativ 50.000 de euro pentru a urma un tratament de specialitate la o clinică din Germania.

În mediul virtual a fost lansată o campanie de strângere de fonduri „Împreună pentru Alex”, iar la ea au început să contribuie şi cluburile sportive din oraş.

Sănătatea Cluj şi U-BT Cluj au anunţat că se vor implica în această campanie, iar „viruşii verzi” vor dona, atât prin jucători, cât şi prin oficiali ai clubului, bani pentru tratamentul lui Alex, fost jucător la Ardealul Cluj.

În schimb, la Sala Polivalentă, va exista mâine o urnă de donaţii pentru Alex Isac, cu ocazia meciului dintre U-BT Cluj şi Steaua, din semifinalele Ligii Naţionale. Mai jos aveţi detaliile despre cazul lui Alex şi conturile în care pot fi făcute donaţii.

ÎMPREUNĂ PENTRU ALEX. Alex, în varsta de 18 ani, sufera de tumora rinofaringe stanga diagosnicat  05.07.2016. In perioada 07.06.2017- 24.10.2017 efectueaza 6 cicluri de chimioterapie, starea lui se agraveaza iar in ianuarie 2018 Alex revine la spital acuzand durere la nivelul membrelor inferioare, iar in februarie in regim de spital de zi radioterapie externa. Urmand tratamentul de la spital starea lui Alex se inrautateste, organismul fiind intoxicat cu chimioterapie. Zilele acestea asteptam raspuns de la clinica terapeutica Heidelberg, din Germania unde se poate trata aceasta boala. Impreuna putem sa il salvam.

Numerele de cont cu care ii putem salva viata sunt:

RON: RO71BTRL01301201M75397XX

EURO: RO54BTRL06704201M75397XX, conturi deschise pe numele tatalui, Isac Alexandru

Pot fi făcute donaţii şi AICI, prin intermediul unei pagini speciale de Facebook.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.