JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj va disputa, în această seară, cel mai important meci al fazei a doua a grupelor FIBA Europe Cup.

Aflată pe locul doi în grupa O, echipa ardeleană poate profita de surpriza înregistrată aseară, liderul Pau Orthez pierzând pe terenul singurei echipe care nu a câştigat niciun meci până acum, BK Pardubice. Cehii s-au impus cu 92-77, iar o victorie a clujenilor cu Alba Fehervar, în această seară, va urca formaţia ardeleană pe locul 1 în clasament, cu două jocuri rămase de disputat.

”Este un meci foarte important pentru noi, dacă vrem să ne păstrăm șansele de calificare în FIBA Europe Cup, un joc pe care trebuie să îl câștigăm. Jucăm cu o echipă foarte puternică, atletică, care e în top în această competiție la recuperări ofensive, trebuie să avem mare grijă de acest aspect și să dăm tot ce avem mai bun din noi ca să nu le dăm șanse ușoare de a înscrie”, a declarat antrenorul clujenilor, Mihai Silvăşan.

Meciul din această seară va avea loc în Sala Polivalentă, de la ora 20:00, iar o victorie la cel puţin 10 puncte diferenţă va însemna şi un avantaj la rezultatele directe pentru Dykes şi colegii săi în partidele cu Alba Fehervar.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.