JSport.roJSport.ro

Jorovic 3Accidentările le dau bătăi de cap serioase oamenilor din staff-ul echipei de baschet masculin U BT Cluj. În condiţiile în care nu s-a putut baza în meciul cu Steaua pe aportul lui Teodor Jucan, echipa a suferit alte două pierderi, după ce sârbul Branko Jorovic s-a accidentat din nou, iar Andrii Kalnichenko a acuzat probleme de tensiune şi nu a putut juca.

Sârbul Branko Jorovic a evoluat în primele două sferturi, însă puţin înainte de pauză a părăsit terenul. El a fost chiar transportat la spital. La începutul acestui an sportivul s-a accidentat tot într-un meci cu Steaua. Deşi staff-ul s-a speriat atunci că ar putea fi vorba de o ruptură de ligamente încrucişate şi sezonul ar putea fi compormis pentru el, baschetbalistul s-a recuperat şi s-a alăturat din nou echipei.

JorovicAccidentarea de sâmbătă i-ar puta reduce însă şansele de a încheia pe teren sezonul “Jorovic a fost dus la spital. Aşteptăm investigaţiile medicilor, abia atunci vom şti mai multe”, a declarat Marcel Ţenter, după încheierea meciului. În partida trecută, la Craiova, Jorovic a fost aproape de double-double, reuşind 9 puncte dar şi 9 recuperări.

Kalnichenko, probleme de tensiune

U BT Cluj nu l-a putut folosi în meciul de sâmbătă cu Steaua nici pe Andrii Kalnichenko. “La ultimul antrenament a acuzat un puseu de tensiune, iar astăzi, deşi şi-ar fi dorit, nu a putut evolua. Am crezut că e vorba doar de o răceală, se pare că nu, vom vedea ce spun medicii”, a relatat Ţenter.

Formaţia clujeană nu s-a bazat în ultimele două meciuri nici pe căpitanul Teodor Jucan, accidentat.

U BT Cluj a pierdut sâmbătă meciul de acasă cu Steuaa Eximbank Bucureşti, cu 72-76, din etapa a doua a fazei secunde a Ligii Naţionale de Baschet (Top 6).

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.