JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj încearcă să refacă echipa care a câştigat tot ce se putea pe plan intern în urmă cu două sezoane.

După ce Vlad Moldoveanu a semnat recent un nou contract cu vicecampioana României, clujenii l-au anunţat acum şi pe Kyndall Dykes drept noul jucător al ardelenilor.

Cel mai iubit jucător american de către fanii lui U este la al treilea „mandat” la Cluj, acum după un sezon petrecut în Italia, la Udine. Ajuns la 30 de ani, Dykes îi face din nou pe fanii clujeni să viseze la un sezon perfect, după ce U-BT a pierdut în meci decisiv semifinala cu Steaua Bucureşti, din campionatul precedent.

”Ce mai faceți, clujeni? Vreau ca toată lumea să știe că oficial m-am întors acasă la U-Banca Transilvania Cluj-Napoca! Aștept cu nerăbdare să mă întorc la lucru cu băieții, să încercăm să aducem un nou titlu înapoi la Cluj. Știu că nu va fi ușor, dar vom fi pregătiți pentru o nouă luptă. Haide «U»!”, a spus Dykes, pentru site-ul clubului.

„Studenţii” au dominat sezonul 2016-2017, atunci când au câştigat Cupa României şi Liga Naţională, pe lângă Dykes şi Moldoveanu, Filip Adamovic având şi el un rol important.

Fanii clujeni speră ca bosniacul să revină şi el la Cluj, Adamovic jucând sezonul trecut pentru Tsmoki Minsk, din Belarus. Şansele ca acesta să semneze iar cu U-BT par, însă, destul de mici în acest moment, chiar dacă lujenii au rămas fără principalul conducător de joc din sezonul trecut, Giordan Watson alegând CSM Oradea.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.