JSport.roJSport.ro

U-BT Cluj a pierdut meciul al treilea al semifinalei cu CSM Oradea, 59-69 (9-26, 22-19, 12-11, 16-13), astfel că va mai rămâne în Bihor pentru încă un joc. Scenariul partidei din Sala “Antonio Alexe” s-a scris în primul sfert, pe care oaspeţii l-au pierdut la 17 puncte diferenţă.

Jucătorii lui Mihai Silvăşan au început slab meciul al treilea, la fel ca şi primul joc al acestei serii de altfel, având o a doua parte a primului sfert de coşmar. De la 16-9 pentru CSM, cu ceva mai mult de patru minute rămase de jucat, scorul a devenit 26-9 la finalul sfertului 1.

Evoluţia slabă a clujenilor a continuat şi după primele 10 minute, în debutul sfertului al doilea gazdele având şi 24 de puncte avans, însă „studenţii” şi-au mai revenit înainte de pauza mare, iar la vestiare s-a intrat cu 45-31 în favoarea orădenilor. În sfertul al treilea clujenii au reuşit să se apropie până la opt punct de adversari, jucătorii lui Cristian Achim reuşind să-şi menţină nervii tari însă, dar şi un avans de 13 puncte la intrarea în ultimele 10 minute.

Dykes şi colegii săi nu au avut puterea decât să se apropie la cinci puncte de adversarii lor în sfertul al patrulea, orădenii reuşind să închidă meciul cu un coş de trei puncte al lui Zeno, cel mai bun marcator al partidei, venit la momentul potrivit.

S-a terminat 69-59 pentru CSM Oradea, prima victorie a bihorenilor după şapte înfrângeri la rând în faţa clujenilor în acest sezon. Al patrulea meci al semifinalei se va disputa miercuri seara, o altă victorie a CSM-ului mutând la Cluj partida decisivă pentru calificarea în finală.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.