JSport.roJSport.ro

IMG_4937Branko Jorovic, cea mai nouă achiziţie a echipei clujene de baschet masculin U-Banca Transilvania, a suferit o accidentare gravă la meciul echipei sale cu Steaua Bucureşti, din weekend.

Primul diagnostic pus de către medici este ruptură a ligamentelor încrucişate, în acest caz sârbul lui U-BT urmând să-şi ia „la revedere” de la sezonul în curs. Jorovic, însă, mai aşteaptă opiniile a încă doi medici pentru un diagnostic cât mai corect, tehnicianul Marcel Ţenter sperând la o minune.

„Primul diagnostic acesta este, de ruptură de ligamente încrucişate, ceea ce e destul de neplăcut pentru noi. Jorovic s-a integrat foarte bine, a jucat din ce în ce mai bine de la meci la meci, a dat satisfacţie în tot ce a făcut, însă va trebui să ne descurcăm fără el, cel puţin la Bucureşti cu Steaua. Aşteptăm confirmarea a încă doi medici în ce priveşte diagnosticul său, însă dacă acesta se adevereşte va trebui să aducem un alt jucător pe poziţie patru. O ruptură de ligamente înseamnă, cu tot cu recuperarea după operaţie, o absenţă de aproximativ şase luni”, a declarat antrenorul lui U-BT Cluj.

Branko Jorovic i-a luat locul în formaţia ardeleană lui Karamo Jawara în urmă cu o lună, sârbul mulţumindu-l pe Ţenter încă de la primul meci, cu Gaz Metan Mediaş.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.