JSport.roJSport.ro

Campioana europeană la baschet masculin, Spania, a ajuns miercuri la prânz la Cluj-Napoca, acolo unde va participa la o nouă ediţie a EuroBasket, ce va începe vineri.

Ibericii au adus cu ei şi vedetele din NBA, celebrul Pau Gasol, de la San Antonio Spurs, fiind cel mai solicitat pentru poze şi autografe, spaniolul răspunzând aproape tuturor solicitărilor.

Alături de fraţii Gasol, Marc fiind şi el prezent în lotul Spaniei, au ajuns la Cluj şi Ricky Rubio, Sergio Llull sau Juan Carlos Navarro, dar şi naţionala Croaţiei, care a aterizat şi ea pe aeroportul clujean.

„Nu ştiu prea multe despre România. Am fost doar o dată aici, când aveam 18 ani, şi atunci am aterizat doar pentru a ne continua drumul spre Bulgaria. Aştept să cunosc Clujul acum, sper să ne simţim bine şi să ne câştigăm meciurile, pentru că de-asta am venit”, a declarat Pau Gasol, în faţa presei din România. Spania va începe competiţia vineri, de la ora 17:45, cu Muntenegru, meciul împotriva românilor urmând să aibă loc luni seara.

Cehia a fost prima echipă din Grupa C care a venit la Cluj, ieri, astăzi Spania şi Croaţia aterizând şi ele pe aeroportul clujean, Muntenegru fiind ultima echipă aşteptată. De menţionat că naţionala Ungariei va sosi cu autocarul în oraşul de pe Someş.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.