JSport.roJSport.ro

img_2463Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania Cluj a pierdut la un singur punct diferenţă, 72-73, meciul cu BCM U Piteşti, din etapa a patra a Ligii Naţionale.

O “liberă” ratată de Moldoveanu, imprecizia lui Pustozvonov şi o minge pierdută de Rasic au fost ingredientele din ultimele 51 de secunde ale meciului din Sala Polivalentă, perioadă în care nu s-a marcat niciun punct, clujenii aruncând la coş, astfel, o victorie care le era la îndemână.

Mai montaţi pe acest joc decât elevii lui Mihai Silvăşan, piteştenii au condus aproape tot meciul şi, în final, au reuşit să plece cu două puncte mari de la Cluj. U a pierdut primul meci din campionat chiar înaintea debului din FIBA Europe Cup, ce va avea loc miercuri, în Sala Polivalentă.

„O înfrângere foarte dureroasă pentru noi, venită după un meci prost, foarte prost chiar. Nu am fost suficient de concentrați pentru a reuși să luăm decizii bune în momentele importante ale jocului, atât în atac, cât și în apărare. Chiar dacă a fost un meci prost, noi am avut șansa noastră, asta le-am spus și băieților și le spun tot timpul, când nu suntem în cea mai bună seară din punctul de vedere al aruncărilor și al eficienție în teren, trebuie să găsim soluții să câștigăm meciul. Din păcate, în această seară nu am făcut-o. Felicit echipa din Pitești, un adversar foarte redutabil, care va avea un cuvânt greu de spus în campionat”, a spus antrenorul lui U-BT, după un meci în care Vlad Moldoveanu s-a ridicat din nou peste colegii săi, cu 24 de puncte marcate.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.