JSport.roJSport.ro
foto: ziardecluj.ro
foto: ziardecluj.ro

Echipa de baschet feminin Universitatea Cluj continuă să se întărească în perspectiva sezonului următor, unul în care ardelencele şi-au propus să se bată pentru primele trei locuri.

Conducerea clubului clujean a anunţat, marţi seara, transferul americancei Shanece McKinney, cea care a evoluat şi la două echipe din WNBA, cel mai puternic campionat de baschet feminin din lume. McKinney a refuzat o nouă ofertă din SUA pentru a juca în România, baschetbalista de 1.93 m fiind convinsă de proiectul prezentat de către conducerea clujenilor.

„Coach Dragan a lucrat foarte intens la selecţie în ultimele 3 luni, a văzut sute de jucatoare, a căutat informaţii relevante despre tot ce prezintă interes, a făcut o muncă dificilă. Îi mulţumesc mult. Drumurile noastre în Statele Unite şi Turcia, unde am întâlnit agenţi influenţi şi antrenori exponenţiali, ne-au deschis multe uşi şi multe inimi, a meritat corvoada. În locurile importante din lumea asta unde se joaca baschet de calitate la feminin începe să se audă de Cluj, de ’U’. Nu lansăm niciun mesaj combativ, nu adresăm nicio provocare, ne propunem doar să muncim şi să închegăm acest lot în perioada ce va urma, cu antrenamente intense şi bună atitudine”, a declarat, pentru Ziar de Cluj, directorul executiv al echipei, Liviu Alexa, cel potrivit căruia aproape toţi sponsorii din ediţia trecută a campionatului, cu două excepţii, au semnat prelungirea înţelegerilor şi pentru campionatul următor.

Pe lângă McKinney, la „U” a mai fost anunţat şi transferul româncei Bianca Voica, jucătoare care a mai evoluat în trecut la echipele din Alba Iulia şi Satu Mare.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.