JSport.roJSport.ro
foto: u-bt.ro
foto: u-bt.ro

Accidentările din ultima perioadă, mai ales cea a lui Branko Jorovic de ieri, i-au făcut pe oficialii clubului de baschet masculin U-Banca Transilvania să realizeze un nou transfer.

Astfel, la echipa pregătită de către Marcel Ţenter va juca Miroslav Todic, baschetbalist care vine la Cluj din Franţa. Acolo, bosniacul a evoluat la Reims Champagne Basket, formaţie pentru care a marcat, în medie, 10 puncte pe meci. Todic are 31 de ani, 2.08 metri şi 110 kilograme, iar în sezonul trecut a jucat chiar şi în Euroligă, alături de formaţia italiană Dinamo Sassari.

„Din păcate, accidentările de care am avut parte în ultima perioadă ne-au silit să facem un nou transfer. Cred că Miroslav Todic este un jucător care ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele pe care ni le-am impus în acest sezon, este un jucător cu mare experiență, care a evoluat la cel mai înalt nivel și acest lucru ne dă încredere”, a spus Ţenter, pentru site-ul clubului.

Todic va ajunge mâine la Cluj, bosniacul urmând să fie în lot chiar din etapa următoare, U-BT jucând, duminică, derby-ul cu CSU Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.