JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj s-a impus în derby-ul pentru locul 1 cu BC Timişoara, 81-70, din ultima etapă a turului Ligii Naţionale.

Conduşi o singură dată, în ultimul sfert, ardelenii şi-au revenit pe finalul partidei şi au încheiat pe locul 1 această primă parte a campionatului.

Elevii lui Mihai Silvăşan au controlat primele două sferturi, reuşind să-i ţină la respect pe bănăţeni timp de 20 de minute. De câteva ori diferenţa a atins şi 12 puncte, pe fondul unor alegeri inspirate pe faza ofensivă, iar la pauza mare ardelenii aveau 41-31 pe tabelă.

Gazdele au ieşit, însă, mult mai motivate de la vestiare, iar cu doar trei puncte înscrise în cinci minute clujenii au pierdut aproape tot avantajul creat. Un final de sfert jucat mai bine de U-BT a făcut ca oaspeţii să intre cu un avans de şase puncte în ultimele 10 minute, pe care l-au irosit, însă, în prima jumătate a sfertului patru.

Timişoara a condus pentru prima oară în acest meci, 64-63, în minutul 34, însă un time-out cerut imediat de „Silvă” a avut efect şi pe tabela de marcaj. Ardelenii au bifat un „run” de 10-0 în trei minute, acest handicap nemaiputând fi recuperat de către BC Timişoara, iar U-BT s-a impus în final cu 81-70.

Lassanah Kromah, folosit mai bine de 38 de minute din cele 40 ale meciului, a fost cel mai bun marcator al clujenilor, cu 21 de puncte, Watson izbutind 19 puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.