JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj conduce cu 2-0 la general în seria semifinală cu CSM Oradea, după ce a câştigat şi meciul al doilea, 103-96 (27-26, 19-23, 28-24, 29-23), disputat joi seara în Sala „Horia Demian”.

Clujenii mai au nevoie de o singură victorie din următoarele trei meciuri pentru a se califica în finala Ligii Naţionale, seria mutându-se la Oradea săptămâna viitoare.

Partida a doua a stat sub semnul echilibrului, cele două echipe doborând, însă, un record al eficienţei, 199 de puncte marcându-se în acest joc. Elevii lui Mihai Silvăşan au fost aproape în permanenţă în avantaj, însă abia în ultima parte a sfertului patru aceştia au putut fi şi siguri de victorie.

Cu tripleta Dykes-Moldoveanu-Adamovic în mare formă, autoare a 68 de puncte, U-BT nu a avut mari probeme sub coşul advers, în timp ce orădenii s-au bazat mult pe Martin Zeno, 24 de puncte. Sprijiniţi puternic şi de aproximativ 2.500 de spectatori, clujenii au avut plusul necesar prin care au reuşit să tranşeze şi meciul al doilea în favoarea lor, iar acum seria se mută la Oradea pentru cel puţin un joc.

Acesta se va disputa luni, de la ora 18:00, în cazul unei noi victorii „studenţii” urmând să obţină calificarea în finala Ligii Naţionale.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.