JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj a reuşit să obţină a doua victorie în faza secundă a grupelor FIBA Europe Cup, 84-67 (21-19, 22-19, 22-18, 19-11) cu BK Pardubice, singura formaţie din grupa O fără succes până acum.

Meciul din Sala Polivalentă a fost echilibrat în prima sa jumătate, însă clujenii l-au controlat autoritar în ultimele 15 minute, aceştia reuşind să crească nivelul jocului când a fost nevoie pentru a nu avea emoţii. În ultima parte a meciului, cehii nu au mai putut ţine ritmul şi i-au permis antrenorului Mihai Silvăşan să introducă pe parchet şi jucătorii care au evoluat mai puţin, „studenţii” câştigând, în final, la 17 puncte diferenţă.

Aleksandar Rasic, cu 22 de puncte, a fost cel mai bun marcator al gazdelor, 18 dintre ele fiind reuşite doar din aruncări de trei puncte.

În celălalt meci al serii din grupa O, francezii de la Pau Orthez nu au avut milă de ungurii de la Alba Fehervar, pe care i-au învins cu 89-63, astfel că lupta pentru calificare a devenit extrem de strânsă. Trei echipe au acelaşi număr de puncte în fruntea clasamentului, câte cinci fiecare, diferenţa făcându-se la coşaveraj.

Pau Orthez stă cel mai bine la acest capitol, U-BT fiind pe locul doi, cu +18, meciul de săptămâna viitoare, cu Alba Fehervar, fiind decisiv pentru păstrarea şanselor ardelenilor la calificarea în optimile de finală.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.