JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj a câştigat primul meci al etapei a noua din Liga Naţională de baschet masculin, 105-97 (28-31, 27-19, 27-18, 23-29) în deplasare cu SCMU Craiova.

„Studenţii” au fost la „o aruncare” distanţă de a fi egalaţi în ultimele două minute, după ce au condus cu 24 de puncte diferenţă în sfertul al treilea, dar au gestionat bine finalul.

A fost un meci în care defensiva nu a reprezentat deloc punctul forte al celor două formaţii, ambele reuşind şi câte nouă aruncări de la trei puncte. Clujenii au dominat sferturile doi şi trei însă, iar în minutul 27 conduceau cu 80-56.

Relaxarea a pus stăpânire din nou pe jocul elevilor lui Mihai Silvăşan, ca în meciul cu CSM Oradea, oltenii reuşind să recupereze, treptat, handicapul avut. Ba chiar au fost şi la o aruncare de a egala scorul pe final, însă după ce U-BT s-a dus la cinci puncte pe tabelă gazdele au căzut complet.

Cu 29 de puncte, Zelijko Sakic a fost cel mai bun marcator de pe teren, iar Clujul a revenit, deocamdată, pe locul 1 în clasament, marţi urmând să debuteze în faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.