JSport.roJSport.ro

IMG_8352_1200x800U-Banca Transilvania Cluj a câştigat meciul cu Phoenix Galaţi, din etapa a 20-a a Ligii Naţionale, 87-73, formaţia lui Marcel Ţenter reuşind să-şi apropie victoria abia în sfertul patru.

Până atunci, oaspeţii au dat o replică consistentă, Milos Bojovic şi Taylor Hunter reuşind să-şi menţină echipa mereu în apropierea clujenilor. Primele trei sferturi au fost echilibrate, la intrarea în ultimele 10 minute U-BT având un avantaj de doar trei puncte. Jucătorii importanţi din tabăra lui Marcel Ţenter au apăsat pe acceleraţie în ultimul sfert, odată cu trecerea timpului fiind tot mai evident faptul că ardelenii nu mai au cum să piardă victoria.

Scor final 87-73, pentru U-BT urmând alte două meciuri dificile în doar patru zile, la Craiova şi cu BC Mureş, ultimele întâlniri ale sezonului regulat. Dacă de la clujeni s-a remarcat Filip Adamovic, autor a 16 puncte, Milos Bojovic, cu 18 puncte, a fost cel mai bun de la Phoenix.

„Am început destul de relaxaţi jocul, însă am turat motoarele în sfertul patru când am simţit că am putea avea probleme în a câştiga acest joc, pentru că era obligatoriu să învingem. Sunt bucuros că ne-am îndeplinit acest obiectiv şi că toţi jucătorii îmi sunt sănătoşi. Nu am făcut un meci extraordinar, dar ne-am propus să învingem şi am realizat asta”, a declarat Ţenter, mulţumit că a putut conta în acest joc şi pe Branko Jorovic, revenit după o accidentare.

„Reuşim să jucăm bine, am făcut-o constant în ultimele jocuri. Suntem o echipă care ne ştim nivelul, ştim că putem mai mult, dar important e să o şi demonstrăm. La fel ca la Oradea, 2-3 decizii ale jucătorilor total neinspirate, dorinţă mare, dar trebuie să învăţăm că finalurile se câştigă într-un mod organizat”, a spus şi antrenorul gălăţenilor, Florin Nini, echipa sa pierzând în prelungiri, cu CSM Oradea, în etapa trecută.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.