JSport.roJSport.ro

U-BT Cluj a jucat în această seară în deplasare cu BC SCM Timişoara şi a suferit a doua înfrângere consecutivă din Top 6, 79-83 (12-22, 20-23, 25-15, 22-23).

Gazdele au început partida mai bine şi s-au impus cu 22-12 în primul sfert, iar scorul la pauza mare a fost 45-32, clujenii negăsindu-şi forţa în atac.

Ofensiva U-BT-ului şi-a revenit în sfertul trei şi ,,studenţii” s-au apropiat la trei puncte înaintea ultimelor 10 minute de joc, 60-57. Echipele au mers cap la cap, “U” a reuşit să egaleze, dar în final Timişoara s-a impus cu 83-79.

,,Este o nouă înfrângere dureroasă pentru noi, însă în această seară nu vreau să discut prea mult despre baschet. A fost evident că Timișoara a fost mai motivată, au început meciul așa cum trebuie și noi din nou nu am avut acea intensitate despre care tot vorbim. Ca și la meciul cu Steaua, a trebuit să revenim de la o diferență mare, astăzi au fost cred 15 puncte.
Sunt niște probleme pe care trebuie să le rezolvăm, am avut în această seară, după meci, o ședință mai lungă cu băieții. A apărut o oboseală mentală firească după atâtea jocuri, însă nu o tratăm ca pe o scuză, ea este normală, dar trebuie să trecem peste ea! Trebuie să luptăm împreună pentru a depăși acest moment dificil, dacă strângem rândurile și luptăm împreună, vom avea succes! Dacă, însă, vom sparge rândurile, vom avea un sezon nu foarte reușit. Eu sunt însă convins că avem cu toții acea mentalitate de învingători și că vom încerca să găsim soluțiile cele mai bune. Nu vom ceda în niciun meci, încă mai avem șanse la locul 1, trebuie să câștigăm toate cele trei jocuri pe care le mai avem în această fază și ne vom lupta pentru asta!”, a declarat Mihai Silvăşan pentru site-ul clubului U-BT.

Următorul meci pentru clujeni va avea loc sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 19:00 cu BCMU FC Argeş Piteşti în Sala Sporturilor ,,Horia Demian”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.