JSport.roJSport.ro

img_5281Performanţă pentru U-Banca Transilvania Cluj, care a reuşit să se califice în faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup cu două meciuri înainte de finalul primei părţi a competiţiei.

Elevii lui Mihai Silvăşan s-au impus cu 99-76 în deplasare cu KB Peja, după un meci controlat în totalitate, mai ales în prima lui jumătate. Ardelenii conduceau cu 19 puncte la pauza mare, 50-31, în următoarele două sferturi Adamovic şi colegii săi reuşind să menţină o diferenţă constantă.

Clujenii s-au oprit la 99 de puncte marcate, suficient pentru o victorie clară, a patra consecutivă din grupa G, care înseamnă, automat, şi calificarea în faza a doua a competiţiei. Vlad Moldoveanu şi Aleksandar Rasic au marcat, împreună, aproape jumătate din punctele echipei clujene în meciul din Kosovo, iar U-BT continuă să conducă grupa din care face parte, având opt puncte, cu unul mai mult decât Gaziantep şi cu trei peste următoarea clasată, KB Peja.

O victorie în meciul de săptămâna viitoare împotriva turcilor, din Sala Sporturilor „Horia Demian”, le va asigura şi locul 1 în grupă, clujenii urmând să meargă, mai apoi, doar în excursie în Cipru.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

    • Hey there, I think your site might be having browser compatibility concerns. When I look at your web log in For instance, it seems to be fine but when starting in Internet explorer, it provides some overlapping. I just wanted to provide you with a quick heads up! Other after that that, terrific blog!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.