JSport.roJSport.ro
foto: Manases Sandor

U-Banca Transilvania Cluj a pierdut meciul al treilea al semifinalei cu Steaua Bucureşti, 71-79 (23-21, 14-20, 16-20, 18-18), disputat vineri seara la Bucureşti.

“Studenţii” au jucat bine doar la începutul partidei, greşelile din ofensivă ale clujenilor înmulţindu-se odată cu trecerea timpului.

Steliştii au ştiut să gestioneze foarte bine avansul avut în finalul meciului şi au câştigat la opt puncte diferenţă, iar scorul la general a devenit 2-1 pentru U-BT. Al doilea meci de la Bucureşti va avea loc duminică, de la ora 18:00, U-BT sperând să obţină atunci victoria care să o trimită în marea finală.

“A fost un meci greu așa cum ne-am așteptat, îi felicit pe steliști pentru victorie. Noi am jucat slab din punct de vedere ofensiv, nu am dat drumul la joc, nu am avut cursivitate, am avut procentaje proaste la aruncări. Mergem mai departe, va fi o serie lungă, complicată, însă eu sunt sigur că duminică băieții vor da totul pentru a câștiga”, a spus antrenorul Mihai Silvăşan, pentru site-ul echipei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.