JSport.roJSport.ro

u-bt (2)U-Banca Transilvania a pierdut, 65-66, meciul cu CSU Sibiu, din etapa a 14-a Ligii Naţionale de baschet masculin, după un coş validat de arbitri, un capac al clujenilor fiind considerat “întârziat”.

Cu patru secunde înainte de final, oaspeţii din Sala Transilvania conduceau cu 65-64, iar Dykes i-a pus un „capac” lui Hardy pe panou la ultimul atac al sibienilor. Arbitrii au decis, însă, că a fost coş valabil, aceştia considerând că mingea a atins prima dată panoul, astfel că gazdele s-au impus cu 66-65, Adamovic ratând ultima aruncare ce ar fi putut aduce victoria clujenilor.

De menţionat că, până atunci, cele două echipe şi-au împărţit perioadele de dominare, fiecare formaţie câştigând categoric câte un sfert, ultimele două încheindu-se la o diferenţă de doar două puncte. Faza în care cei trei arbitri au decis coş valabil la ultimul atac al sibienilor a făcut diferenţa în cele din urmă, iar U-BT Cluj a ajuns la cinci înfrângeri în acest sezon.

Cel mai bun marcator al clujenilor a fost Adamovic, autor a 23 de puncte, pentru sibieni ieşind în evidenţă Kevin Hardy, cu 21 de puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.