JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj a pierdut şi meciul al patrulea din semifinala cu Steaua, 78-86 (9-22, 21-19, 30-21, 18-24) ratând şansa de a se califica în finală la Bucureşti.

Ardelenii au plătit pentru un prim sfert execrabil şi sunt nevoiţi să câştige meciul decisiv de miercuri pentru a juca din nou în ultimul act.

Clujenii au avut un început de coşmar la Bucureşti. Jucătorii lui Mihai Silvăşan au fost conduşi, în dese rânduri, şi la 19 puncte, ardelenii având probleme mari în a înscrie din acţiune. „Studenţii” şi-au mai revenit din “pumni” după jumătatea sfertului secund, iar la intrarea în pauza mare aveau recuperat aproape jumătate din handicap, scorul fiind 41-30 înaintea ultimelor două sferturi.

Cu procentaje mult mai bune de la trei puncte în următoarele 10 minute, clujenii au reuşit chiar să treacă la conducere după o astfel de aruncare, 55-56, însă tot steliştii conduceau la finalul sfertului, 62-60.

Gazdele s-au apărat mult mai agresiv în ultimele minute ale partidei şi i-au trimis de multe ori pe clujeni la linia de libere, inclusiv printr-un fault antisportiv. U-BT a păcătuit, însă, prin astfel de aruncări şi le-a permis steliştilor să se distanţeze suficient pe tabelă pentru a câştiga acest meci.

S-a încheiat 86-78, iar jocul decisiv pentru calificarea în finală va fi miercuri, în Sala Polivalentă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.