JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj a pierdut şi meciul al doilea de la Oradea, 76-85 (15-22, 13-19, 24-18, 24-26), iar scorul la general în semifinale a devenit 2-2. Jocul decisiv pentru calificarea în finală se va disputa la Cluj, sâmbătă, Steaua fiind prima echipă care a ajuns în ultimul act al Ligii Naţionale.

Jucătorii lui Mihai Silvăşan nu au învăţat mai nimic din păţania de acum două zile, având din nou un început slab de meci. Astfel, după trei coşuri consecutive de la distanţă ale lui Andrei Mandache, gazdele conduceau cu 11-2 pe tabelă, iar „Silvă” a cerut primul time-out al meciului.

Orădenii au reuşit, însă, să menţină mereu un avans de minim două posesii până la pauza mare, de trei ori în sfertul al doilea atingându-se chiar şi o diferenţă de 15 puncte între bihoreni şi clujeni, la odihnă intrându-se cu 41-28. Mai atenţi în defensivă şi cu un Adamovic în mare formă pe faza de atac, bosniacul marcând de trei ori de la distanţă, clujenii au intrat în ultimele 10 minute cu un deficit de doar şapte puncte.

În debutul sfertului patru, orădenii au reuşit să „fugă” iar de clujeni, ducând rapid diferenţa la 13 puncte în favoarea lor. Chiar dacă oaspeţii au revenit la două posesii pe tabelă, câteva „turnover-uri” la momentele nepotrivite, plus accidentarea lui Rasic, au făcut ca orădenii să aibă un final de meci liniştit.

Astfel, cu 85-76 CSM a egalat la doi scorul în seria semifinală, meciul care va decide echipa calificată în finală urmând să aibă loc sâmbătă, în Sala „Horia Demian”. În ultimul act a ajuns deja Steaua, care a câştigat ambele meciuri de la Bucureşti împotriva celor de la CSU Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.