JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj a pierdut, 65-74 (22-20, 17-13, 14-21, 12-20) meciul din Cehia, cu BK Pardubice, contând pentru ultima etapă a fazei secunde din grupele FIBA Europe Cup.

Ardelenii au avut două jumătăţi de meci diferite, dacă în primele 20 de minute au controlat jocul, conducând şi cu 10 puncte pe tabelă, în sferturile trei şi patru cehii au revenit puternic în partidă. A existat şi o perioadă de patru minute, la începutul ultimului sfert, în care elevii lui Mihai Silvăşan nu au reuşit să marcheze decât un punct, BK Pardubice distanţându-se decisiv pe tabelă.

De menţionat că echipa clujeană a avut, minute bune, cinci jucători români pe teren în acelaşi timp, Vlad Moldoveanu fiind şi cel mai bun marcator al meciului, cu 17 puncte. Pe lângă Dykes, Rasic şi Pustozvonov, lăsaţi acasă, „Silvă” i-a odihnit în Cehia şi pe ceilalţi jucători importanţi ai ardelenilor, Adamovic evoluând, de pildă, doar 15 minute, în schimb Andrei Mureşan şi Tudor Gheorghe bifând, fiecare, peste 30 de minute.

Grupa O a FIBA Europe Cup a fost câştigată de Pau Orthez, care a învins, marţi seara, pe Alba Fehervar în Ungaria, doar francezii calificându-se mai departe din această grupă, pe care U-BT a încheiat-o pe locul trei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.