U-BT Cluj a pierdut la un punct diferenţă, 77-78 (24-16, 22-25, 17-13, 14-24) returul cu CSU Sibiu, din sferturile Cupei României.

Clujenii au câştigat la 19 puncte primul meci, aşa că s-au calificat în Final Four-ul competiţiei.

Jucătorii lui Silvăşan au avut 30 de minute perfecte la Sibiu. U-BT a avut şi 15 puncte avans în Sala Transilvania şi se părea că va obţine o nouă victorie confortabilă împotriva marii rivale. U-BT a condus cu 63-54 înaintea ultimelor 10 minute, dar o relaxare venită la acest scor a adus Sibiul în meci.

Elevii lui Dan Fleşeriu au realizat un parţial de 16-0 şi i-au făcut pe fanii să creadă inclusiv în miracolul calificării. Cele 10 puncte pe care sibienii le-au avut în faţă au fost topite, însă, destul de repede de către clujeni, care s-au trezit din coşmarul debutului de sfert patru.

“Studenţii” chiar au şi egalat la 77, însă o aruncare liberă transformată de Torok în ultimele secunde şi un atac irosit la ultima fază de către oaspeţi au făcut ca Sibiul să câştige un meci de palmares. În lupta pentru Cupă va fi U-BT Cluj, care va juca în Final Four-ul programat peste aproximativ trei săptămâni.

Dinamo, SCM Timişoara şi învingătoarea dintre SCM Craiova şi CSM Oradea sunt echipele care vor mai evolua în semifinalele Cupei.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte