JSport.roJSport.ro

IMG_7219U-Banca Transilvania Cluj a pierdut, 79-85, meciul din deplasare cu Phoenix Galaţi, care a contat pentru etapa a noua Ligii Naţionale de baschet masculin.

Clujenii au avut un prim sfert de coşmar în meciul cu moldovenii, elevii lui Marcel Ţenter înscriind doar 12 puncte în primele 10 minute ale partidei şi primind 24. Dominarea categorică a gălăţenilor şi-a atins apogeul în sfertul trei, atunci când Pesic şi colegii săi aveau 16 puncte avans pe tabelă, 50-34.

Oaspeţii au început să recupereze mai apoi, însă nu s-au putut apropia la mai puţin de şase puncte de formaţia nou-promovată, astfel că Phoenix, echipă pe care ardelenii au învins-o de două ori în acest sezon, în Cupa României, s-a impus cu 85-79.

„Ne pare foarte rău că am pierdut acest meci. Cred că, în primul sfert, mentalitatea jucătorilor noștri a avut un aport care, până la urmă, cred că a fost decisiv în economia jocului. Suntem conștienți că nu jucăm la nivelul dorit și trebuie să vedem ajustările pe care trebuie să le facem în viitor”, a declarat Ţenter după cea ce-a treia înfrângere de până acum.

Cel mai bun marcator al clujenilor la Galaţi a fost Kyndall Dykes, autor a 21 de puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.