JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj a plecat, luni dimineaţa, la Sibiu, pentru turneul „Final 8” al Cupei României la baschet masculin.

Liderul Ligii Naţionale urmează să întâlnească chiar formaţia gazdă în sferturile de finală, cel mai aşteptat meci al acestei competiţii. Clujenii sunt principalii favoriţi la calificarea în semifinale, antrenorul Mihai Silvăşan considerând „Derby-ul Ardealului” drept cel mai important joc din următoarea perioadă.

„Dacă facem pași greșiți, nu mai avem timp să ne revenim, este un turneu eliminatoriu în care ne poate costa orice greșeală, orice lipsă de atenție. Eu cred că băieții au înțeles ce trebuie să facem ca să câștigăm, căci acesta este obiectivul nostru, să câștigăm Cupa, nimic altceva nu ne va mulțumi. Însă nu putem să ne relaxăm, chiar dacă în ultima perioadă am avut evoluții bune, acestea nu ne garantează succesul. Trebuie să mergem concentrați sută la sută și să dăm un baschet bun din noi pentru a câștig”, a spus „Silvă”, înainte de plecarea echipei sale spre Sibiu.

Acolo o va aştepta pe U-BT şi o atmosferă ostilă mâine seară, însă antrenorul clujenilor vede acest lucru şi ca pe un avantaj al echipei sale.

„Se știe că este foarte greu să joci în sala din Sibiu, însă, în același timp, și asta o știu de când jucam, chiar dacă publicul este împotriva ta, tot te motivează și îți dă un plus de adrenalină, care te ajută”, a mai spus antrenorul lui U-BT.

Meciul cu Sibiul va începe la ora 20:30, iar potrivit regulilor Cupei României toate echipele sunt obligate să folosească cel puţin doi jucători români în acelaşi timp pe parchet. Clujenii vor fi susţinuţi mâine seară şi de aproximativ 200 de suporteri, inclusiv membri ai Peluzei “Şepcile Roşii”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.