JSport.roJSport.ro

Cu o zi înaintea primului meci din 2017 al echipei U-Banca Transilvania, formaţia clujeană este protagonista topului săptămânal „Power Rankings” realizat pe site-ul FIBA, la secţiunea Europe Cup.

O fotografie cu un slam dunk al lui Ousmane Barro din meciul cu Pau Orhez aminteşte de faptul că echipa franceză a suferit la Cluj, în luna decembrie, primul eşec din această competiţie. Automat, rezultatul din Sala Sporturilor „Horia Demian” o coboară pe echipa franceză de pe locul 1 în “Power Rankings”, adversarul din întrecerea internă a lui Pau Orthez, Nanterre 92, luându-i locul în ierarhie.

În schimb, U-BT a urcat până pe locul 10 al topului celor 24 de echipe rămase în faza a doua a Europe Cup, publicat astăzi. „Lipseşte Vlad-Sorin Moldoveanu? Nicio problemă. Cluj-Napoca a fost prima echipă din competiţie care a provocat daune lui Pau Orthez, ţinând adversarul francez sub 70 de puncte”, au scris cei de la FIBA în dreptul poziţiei a 10-a ocupate de U-BT.

Clujenii vor întâlni, mâine seară, o echipă care a pierdut cele două meciuri disputate până acum în grupa O, jocul cu BK Pardubice, din Sala Polivalentă, urmând să înceapă la ora 20:30.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.